Underbart

Skulle ta in Tarzan och byta bandage på hans lilla ben för en stund sen, och svullnaden var som bortblåst! Tror nog bandaget gjorde susen, tvättade hans ben ordentligt, hade på sårspray och lindade om honom. Och det verkar verkligen ha hjälpt. Tog i allafall tempen på honom för att se så han inte hade feber, han hade 37,8 så det är ju inte feber..
Underbart att min prins frisknade till så snabbt, då slipper det skära i mammahjärtat ♥


Min älskade, älskade häst. Vad skulle jag göra utan dig? Jag älskar dig av hela mitt hjärta!

Min plutt

Min lilla älskling är skadad.. Såg det i förrgår kväll när jag skulle ta in dom för kvällen att han var svullen på vänster bak. På kotan liksom. Tittade igenm honom och han hade ett litet jack på insidan som jag gissar på kommer från en brodd. Hade ingen feber termometer hemma (fy på mig!) så jag kunde inte ta någon temp på honom, men han kändes inte varm på benet eller såg inte häning ut. Bad Max springa lite med honom på planen och han visade ingen hälta. Han såg mer frågande ut varför han måste springa här och inte gå in och äta? Haha, min gulle!

Gjorde i allafall rent honom och lindade om så det inte skulle komma in skräp. Köpte en termometer igår efter jobbet men den jäveln funkade självklart inte? Så det är bara pallra sig tillbaks och byta.

Svullnade hade inte blivit varken sämre eller bättre igår så jag gjorde rent på nytt, lindade om och stalde in honom. Ska i allafall byta termometern idag så jag kan ta temp på honom senare.


Saknar sommaren ♥

Till Salu

Säljer lite grejer som ag inte längre har någon användning för.


1. Benskydd set om 4. Strl full. Bara använda ca 3-4gånger och har sedan legat, dom pasasr inte Tarzan så.. Det enda som finns är några små vita märken på vänster bak och höger fram, har inte ens provat att få bort det, det kanske går? 150kr eller bud.

2. Elastiska benlindor i förpackning. Använda en gång. 50kr.

3. Matchande grimma och grimskaft. Använt men i fint skick. Strl x-full 50kr.

4. Tvådelat mässingbett med rörliga ringar. Använt ett fåtal gånger. Jag är faktiskt inte helt hundra på strl men kan kolla upp vid intresse. 50kr.



Bilder på de vita märkena.



Vitt allround schabrak i strl full. Passar utmärkt till min 17" sadel. Snyggt med det svängda partiet baktill. Använd två gånger. 100kr eller bud.






NYTT!
Supersnyggt träns med pullarnosgrimma. Strl full. Säljes tillsammans med tillhörande gummityglar som ger ett bra grepp. Det tråkiga är att en ynka sten har lossnat ifrån nosgrimman, men det är absolut inget man tänker på (se bild). Endast provat. 250kr




Sadelgjord strl 120cm. Använd men i fint skick. Resår på båda sidor, och den är absolut inte uttöjd eller förstörd. Älskar denna sadelgjord men den är tyvärr för liten. 200kr.


Allt säljes självklart tvättat och rengjort. Ev. frakt betalas av köparen.

Är något av intresse eller om du har fler frågor så skicka ett mejl eller ett sms.
[email protected]
072-5327904
RSS 2.0