vackert

Fyndade som sagt lite igår. Jag har letat lite efter nya benskydd då mina två uppsättningar börjar ge med sig. har en uppsättning bruna som jag fick med när jag köpte Tarzan, dom börjar bli slitna och tappa formen. Mina röda jag köpte i Ullared var inte den bästa kvalitén på, dom har redan börjat tappa formen och töjt sig..

Kikade in i fyndtältet och hittade dessa snyggingar. Tyvärr fanns det inte bakstrykkappor i strl full, men det får jag köpa separat. Får hoppas att dessa håller formen bättre. Snygga är dom ju i alla fall. Det enda tråkiga är att det inte är snabbfästen så det tar ju en stund att få på dom, men det gör ju inte så mycket igentligen.


(lånad bild från google)

ponnytjejer

Igår var vi iväg och tittade på ponny tjejerna som hoppade sista omgången i laghoppningen. Dom hade stor press på sig då dom ledde hela serien inför sista omgången. I uppvärmningsklasserna så vann cornelia sina båda klasser, klara kom tvåa och Linda red dubbelnolla (minns ej om det räckte till placering) dom är så himla duktiga våra tjejer! I lagomgången hade dom inte turen med sig och alla gick ut med fyra fel, vilket inte räckte till omhoppning. Men dom slutade ändå trea!

Jag lyckades även fynda lite i fyndtältet, visar i separat inlägg..

På Söndag är det som vanligt hoppträning som gäller och jag ska spåna lite med min tränare. Det är nu tre onsdagar i rad pay and jump och jag tänkte åka på en utav dom, möjligen två. Ska höra lite vilka klasser han tycker jag ska anmäla till. Känner att det nog är ett bra tillfälle att sätta min 100cm nolla där! Har tagit ett steg tillbaks och vill rida några pay and jumo innan jag hoppar på dom lokala tävlingarna igen.. Mest för mina egna nerver då jag nog inte kommer få lika mycket "tävlingsnerver" på en pay and jump. Utan känna att det mer är träning.

Behöver också för mitt eget självförtroende få några nollor i bagaget för att kunna bygga upp mig själv lite igen. Jag har ju haft sådan himla otur och blivit så himla nervös på tävling. För varje klass vi inte nollar så blir pressen bara större och det blir som ett ekorrhjul..

Men, först och främst taggar vi träning på Söndag!!

new in

Var inne på Hööks i veckan och skulle kika efter en ny hjälm. Kom på mig själv att jag haft samma hjälm i säkert tre-fyra år. Sen jag köpte Tarzan så har jag även ramlat i backen x-antal gånger. Hur säker är hjälmen efter det egentligen? Jag ville ha en helt stilren och svart hjälm. Provade back on track hjälmen, men tyckte inte alls den var bekväm.. Provade därefter alla hjälmar trots att dom inte var helsvarta men tyckte inte riktigt om någon. Hittade sedan denna helsvarta hjälm, den satt som smäck! Enda negativa är ventilationen som hade kunnat vara lite bättre. Den sitter i allafall som gjutet på mitt huvud och priset var ju inte helt fel det heller..





Köpte även stigbyglar med. Hittade dessa i plast, med väldigt bred platta, har ridit i dom och tycker hittills väldigt mycket om dom. Ska se hur det går att hoppa i dom på Lördag. Stort plus att det på utsidan är små reflexer, gillas! Dock får vi se hur väl dom håller i kylan.

Kavaj

Är så sugen på att köpa en JW kavaj. Tycker dom sitter så snyggt, ser bekväma ut och är i helt lagom längd. Min kavaj tycker jag inte alls om, den är för stor och för lång. Men ska hålla lite i mina pengar nu och har kommit på en deal med mig själv.
När vi nollar vår första 100cm så ska jag köpa mig kavajen. Det är väll en helt okej deal?

Nu måste jag köra igång så jag får min kavaj innan säsongen är slut. Haha


mums..

RSS 2.0