Stallet

Tänkte ta och visa lite hur det ser ut i stallet för stunden. Det ser inte så roligt ut för tillfället med de slitna väggarna och att inte taket eller boxarna har någon färg, men jag har inte riktigt kommit på vad jag vill ha för färger, vitt upptill på väggarna och i taket, självklart. Men i linje med boxarna och neråt så ska det vara en annan färg, vad för någon vet jag inte riktigt. Har haft lite funderingar på svart eller mörkare brun, men det kanske blir alldeles för mörkt?


Här är en gammal spilta, som fungerar som foderförvaring.


Till vänster i bild är boxarna. Dörren rakt fram är utgången till lösdriften och den blå dörren bredvid är till sadelkammaren.


Här är ingången till stallet.


Längst ner är dörren ut till gödselstacken och längst bort till höger finns den tredje boxen.


Här är det gamla mjölkrummet, som kommer funka perfekt som sadelkammare även om det är något litet. Här inne är det också tänkt att vattnet ska dras in, så man slipper gå in i hset för att fylla vatten.


Här är lösdriften, dörren till vänster är den man kommer ut ifrån stallet.

Såhär ser det ut från andra hållet, bommarna som sitter är löstagbara så man ska kunna komma med traktorn utifrån och lasta upp hö på skullen.


Och här är höskullen. Den ser inte så stor ut, men den täcker hela stallet så det går in en och annan höbal kan man säga.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0